Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Εκπαιδευτικά ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2020-21

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2020-21

Στις 7 Απριλίου 2021 το σχολείο μας συμμετείχε στο 1ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ με εκπροσώπους μαθητές του Α2 τμήματος και την καθηγήτριά τους κ. Λογοθέτη Ανθή.

Σε διαγωνισμό επίλυσης μαθηματικών γρίφων διακρίθηκαν, λαμβάνοντας αριστείο, οι μαθήτριες:

ΚΟΣΜΙΔΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΚΟΥΡΕΑ ΜΑΡΙΑΜ και

ΜΑΝΩΛΑΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ.

Η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό δίνουν στις μαθήτριες συγχαρητήρια και εύχονται να ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες επιτυχίες!

 


Στις 10/04/2021 οι παρακάτω μαθήτριες της Α’ λυκείου έλαβαν μέρος σε διαγωνισμό Βιολογίας με μεγάλη επιτυχία. Η μαθήτρια Κοσμίδη Ευφροσύνη (Α2) πέτυχε 47/50 σωστές απαντήσεις ,η  μαθήτρια Κουρέα Μαριάμ ( Α2)  πέτυχε 46/50 και η Καρκαλέτσου Μαρία   (Α1) 40/50.

Πολλά συγχαρητήρια . 
Είμαστε περήφανοι για την επίδοσή σας !!!!

Η Διευθύντρια και οι διδάσκοντες του σχολείου
Πόσο πράσινη είναι η ντουλάπα σου;
Μάθε για τον κύκλο ζωής των ρούχων σου μέσα από μια διαδραστική εικόνα εδώ

Ομαδική εργασία από τις μαθήτριες της A' Λυκείου Γεωργακοπούλου Δήμητρα, Κοσμίδη Ευφροσύνη, Κουρέα Μαριάμ, Κουτσιρή Βασιλική και Μουρατίδη Ματίνα με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση αναφορικά με τις περιβαλλοντικές συνέπειες της "γρήγορης μοδας".

(Μάθημα: Αγγλικά 1, εκπαιδευτικός κ. Παπαδοπούλου Θεοδώρα)


ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Β1


 Ένα βίντεο που δημιούργησαν οι μαθητές του Β1 με την καθηγήτριά τους Βάσω Σπυροπούλου, στα πλαίσια του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, με λόγια, εικόνες και μουσικές, αποκλειστικά δικές τους!

Δείτε το video ΕΔΩ